• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Social Media Marketing

Social Media Marketing στην κατηγορία Internet Marketing

Social Media MarketingΤι είναι το Social Media Marketing;

Το Social Media Marketing αναφέρεται στη διαδικασία αύξησης της επισκεψιμότητας και της απήχησης μια ιστοσελίδας μέσα από την προβολή της στα κοινωνικά δίκτυα (social networks), όπως είναι το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google+ και πολλά άλλα.

Τι μου προσφέρει το Social Media Marketing;

Τα social media έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής και επικοινωνίας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μιας επιχείρησης και, ταυτόχρονα, διευκολύνουν τη διεύρυνση του κύκλου της επιχείρησης μέσα από τη διάδοση πληροφοριών «από χρήστη σε χρήστη».

Επιπλέον, μέσα από απλές και διασκεδαστικές για τους χρήστες διαδικασίες, όπως κουίζ, ψηφοφορίες, εκδηλώσεις κλπ, η επιχείρηση μπορεί να συλλέγει πληροφορίες για τις προτιμήσεις των καταναλωτών, προσαρμόζοντας έτσι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού.

Social Media StrategyΣτην tcp.gr Project αναλαμβάνουμε τη διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησής σας στα social media και φροντίζουμε για την προώθησή της σε αυτά. Δημιουργώντας σελίδες με πληροφορίες, φωτογραφίες αλλά και ενημερώσεις για τις εξελίξεις και τις προσφορές τις επιχείρησης, εξασφαλίζουμε την ευρεία διάδοσή της στους χρήστες. Ακόμη, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση online διαγωνισμών, που αυξάνουν τα μέλη της σελίδας σας και κατ’ επέκταση το πελατολόγιό σας.

Δεν περιοριζόμαστε σε μια απλή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά οργανώνουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρονται από τα social networks.

Τέλος, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε επιπρόσθετες μεθόδους εξέλιξης και βελτιστοποίησης της καμπάνιας σας, όπως είναι η δημιουργία εφαρμογών (applications), που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας και θα διαδώσουν το όνομα της επιχείρησής σας.