• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Bulk SMS

Bulk SMS στην κατηγορία SMS Marketing

bulk-smsΤι είναι το Bulk SMS;

Το Bulk Messaging αναφέρεται στη μαζική αποστολή μεγάλου αριθμού SMS σε τερματικά κινητών τηλεφώνων. Χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις για τη διαφήμιση και τη διάδοση του brand τους, αλλά και για διάφορους άλλους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας, της ενημέρωσης κλπ. Η μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS χρησιμοποιείται συνήθως για ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις, marketing, αλλά και για την πληροφόρηση και την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού και των πελατών.

Οι καμπάνιες SMS marketing έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλείς και αποτελεσματικές, καθώς έχουν χαμηλό κόστος και προσφέρουν άμεση και στοχευμένη επικοινωνία, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των μηνυμάτων που αποστέλλονται, διαβάζονται σχεδόν αμέσως μετά τη λήψη τους.

Η tcp.gr Project, μέσα από την πλατφόρμα διαχείρησης υπηρεσιών που έχει αναπτύξει, σας παρέχει τη δυνατότητα εύκολης σύνταξης SMS, εισαγωγής και διαχείρησης των επαφών σας, καθώς και άλλες ρυθμίσεις, όπως ο προγραμματισμός αποστολής του SMS σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η λήψη αναφορών παράδοσης κλπ. Έτσι τα μηνύματά σας μπορούν να φτάσουν σε ελάχιστο χρόνο στα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Ταυτόχρονα σας παρέχουμε πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία (ποιοι και πότε παρέλαβαν το μήνυμά σας, ποιοι αριθμοί είναι λάθος κλπ), που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε καλύτερα τη διαφημιστική σας καμπάνια.

Η διαδικασία υλοποίησης μιας καμπάνιας SMS Marketing διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του SMS και τον τρόπο αποστολής που τελικά επιλέξετε:

Web to SMS: Αποστολή μαζικών SMS από υπολογιστή συνδεδεμένο στο internet.
E-mail to SMS: Αποστολή SMS μέσω e-mail.
Mobile to Bulk SMS: Αποστολή μαζικών SMS από το κινητό σας.
SMS εορτολόγιο: Αυτοματοποιημένη αποστολή ευχετήριων SMS σε γιορτές, γενέθλια κλπ.

Επιλέξτε τον τύπο και τον τρόπο αποστολής που σας συμφέρει και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρει το SMS Marketing για την επιχείρησή σας.