• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Ποιοι είμαστε

Η tcp.gr Project είναι μια ελληνική εταιρεία που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του προγραμματισμού, της γραφιστικής, του marketing και της επικοινωνίας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η διεύρυνση των δυνατοτήτων μιας επιχείρησης χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα που προσφέρει η τεχνολογία και η εξέλιξη της εποχής μας.

Ακολουθώντας πελατοκεντρική πολιτική, φροντίζουμε για τις ανάγκες μια σύγχρονης επιχείρησης και δημιουργούμε καινούργιες ευκαιρίες για την επέκτασή της. Οι δημιουργίες μας βασίζονται στις γνώσεις και την εμπειρία μας, αλλά και στην συνεχή ενημέρωσή μας για τους ορίζοντες που ανοίγει ο χώρος του internet και του marketing.

Στην tcp.gr Project επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και την καλαισθησία, φροντίζοντας για τη μοναδικότητα του κάθε project που αναλαμβάνουμε, χωρίς να θυσιάζουμε την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητά του. Για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και ασχολούμαστε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, αποσκοπώντας στην πιο γόνιμη συνεργασία που θα επιφέρει τα ιδανικά για αυτόν αποτελέσματα.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να αναδείξουν και να προωθήσουν την επιχείρησή τους με αποδοτικούς και αξιόπιστους τρόπους και φροντίζουμε για την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών αναγκών τους. Για την tcp.gr Project δεν υπάρχει κάτι που «δεν γίνεται».

Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη με ιδέες και λύσεις για κάθε του ανάγκη και ταυτόχρονα παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και προκλήσεις.
Επικοινωνήσετε μαζί μας για να ανακαλύψουμε μαζί τρόπους και ιδέες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.