Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Τι είναι δυναμική Ιστοσελίδα;

Δυναμική ιστοσελίδα (dynamic website) ονομάζουμε την ιστοσελίδα που στηρίζεται σε μία βάση δεδομένων για την αποθήκευση του περιεχομένου της, των χρηστών της, αλλά και άλλων πληροφοριών.

Η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας απευθύνεται σε μεγάλες ή μεσαίες επιχειρήσεις, σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν μια δυναμική προβολή στο διαδίκτυο. Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας και εύκολης προσθαφαίρεσης περιεχομένου από τον ιδιοκτήτη, χωρίς τη μεσολάβηση προγραμματιστή. Είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και μπορεί να επεκταθεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop, ειδησεογραφική διαδικτυακή πύλη (web portal) κ.λ.π.

Η δυναμική ιστοσελίδα παρέχει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης υπηρεσιών και λειτουργιών που θα προωθήσουν την σελίδα στο internet όπως εξειδικευμένες υπηρεσίες Marketing, κατασκευή λειτουργικών επεκτάσεων, Flash κ.α.

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα;

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι η εικόνα της προς τα έξω. Η σύγχρονη αγορά ωθεί τους καταναλωτές-πελάτες να αναζητήσουν αυτό που τους ενδιαφέρει στο διαδίκτυο και να αποκτήσουν από κει μια πρώτη εικόνα, αν όχι να αποφασίσουν πού θα απευθυνθούν. Μια σύγχρονη και προσεγμένη σελίδα δημιουργεί θετική εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες της, προωθώντας την ταυτόχρονα στο διαδίκτυο. Είναι μια επένδυση που επεκτείνει τις δυνατότητες της επιχείρησης με πολλαπλά οφέλη και κέρδος που υπερκαλύπτει το αρχικό της κόστος.

Τι είναι το Web Portal;

Η διαδικτυακή πύλη (web portal) είναι μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει πληροφορίες γενικού ή ειδικού περιεχομένου από ποικίλες πηγές με ομοιόμορφο τρόπο. Συνήθως, κάθε πηγή πληροφοριών καταλαμβάνει το δικό της χώρο για να παρουσιάσει πληροφορίες στη σελίδα υπό τη μορφή άρθρων και ειδήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει ποιες από αυτές θα εμφανιστούν.

Εκτός από το βασικό χαρακτηριστικό της μηχανής αναζήτησης (search engine), τα web portals προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πόρων και υπηρεσιών, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), online κοινότητες (forums), ειδήσεις, ψυχαγωγία, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με βάσεις δεδομένων και ηλεκτρονικά εμπορικά κέντρα (online shopping malls). Παρέχουν στις επιχειρήσεις τον τρόπο να ελέγχουν την πρόσβαση καθώς και διαδικασίες για πολλαπλές εφαρμογές που, υπό άλλες συνθήκες, θα αποτελούσαν εντελώς διαφορετικές οντότητες, παρουσιάζοντας έτσι μια συνεπή και σφαιρική εικόνα.

Ένα web portal απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και στοχεύει στη συνεχή προβολή και ανανέωση πληροφοριών για την επιχείρηση και τα προϊόντα της με έναν δυναμικό και διαδραστικό τρόπο.

Τι μου προσφέρει μια διαδικτυακή πύλη (web portal);

Η συνεχής ανανέωση στο περιεχόμενο της διαδικτυακής πύλης παροτρύνει το χρήστη να επισκέπτεται τακτικά ώστε να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και εξελίξεις που τον ενδιαφέρουν, μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα νέα της επιχείρησης και τις προσφορές της. Για να έχει κέρδος μια επιχείρηση από ένα portal χρειάζεται πολλούς επισκέπτες και διαφημιζόμενους που θα προβάλουν τα banners τους στις σελίδες της πύλης.

Τι χρειάζεται ένα web portal;

Η tcp.gr Project φροντίζει για την ανάπτυξη ενός εύχρηστου και ευέλικτου portal που λειτουργεί με αξιοπιστία και προσελκύει τόσο χρήστες όσο και διαφημιζόμενους. Στόχος είναι η δημιουργία του κατάλληλου portal που θα αναδείξει το περιεχόμενό του, λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους, όπως:

  • η σωστή οργάνωση των θεματικών ενοτήτων,
  • η ελκυστική παρουσίαση του περιεχομένου,
  • η δυνατότητα επέκτασης και ενσωμάτωσης επιπρόσθετων λειτουργιών,
  • η εύκολη αναζήτηση και διαχείριση,
  • η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO),
  • η διαφήμιση στο Google και στα social media και πολλές άλλες δυνατότητες.

Στη tcp.gr Project κατασκευάζουμε κάθε ιστοσελίδα συνδυάζοντας διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες και την προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη μιας προσεγμένης γραφιστικά σελίδας, φιλικής προς το χρήστη, με διευρυμένες λειτουργίες και δυνατότητες, χωρίς να υποβαθμίζονται η ασφάλεια και η ταχύτητα.

Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων

Μέσα από μια γόνιμη συνεργασία μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πύλη που θα απαντά στις ανάγκες της επιχείρησης και θα επεκτείνει τις δυνατότητές της στο χώρο του marketing. Επιπλέον είμαστε δίπλα σας για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, αλλά και με ιδέες και συμβουλές για την προώθηση και τη διαφήμιση της πύλης στο διαδίκτυο.

Ακόμα και μετά την παράδοση της ιστοσελίδας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο του web development και παραμένουμε δίπλα σας για τη συντήρηση και τη βελτιστοποίησή της. Ταυτόχρονα είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε με την άμεση τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε, καθώς και με προτάσεις για την προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας επιπλέον μεθόδους και στρατηγικές τακτικές (Google Advertising, Social Media Marketing, E-mail Marketing κλπ).
Ξεκινήστε να φτιάχνετε την ιστοσελίδας σας τώρα!