• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
 • 211 800 33 02
 • sales@tcp.gr
Hit-Channel.com
You are here: Home \ Portfolio \ Hit-Channel.com
 • Έργο: Hit-Channel.com
 • Κατηγορία: Ειδησεογραφικά portals
 • Πελάτης: Hit Channel - http://www.hit-channel.com
 • Το Hit Channel είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά websites στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας στο περιεχόμενό του μουσική, ειδήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αφιερώματα, events κ.α.

  Για την υλοποίηση του website χρησιμοποιήθηκε ως βάση ένα επαγγελματικό template. Για την ολοκληρωμένη τελική μορφή του έγινε επεξεργασία γραφικών, κώδικα και κειμένου σε όλα τα τμήματα της ιστοσελίδας.

  Η ιστοσελίδα διαθέτει σύστημα διαχείρισης για εύκολη προσθήκη περιεχομένου (κείμενα, εικόνες, βίντεο), δίνοντας στο διαχειριστή της τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου της.

  Για την προβολή του περιεχομένου και την επίδειξη του φωτογραφικού υλικού της ιστοσελίδας δημιουργήθηκαν slideshows και photo galleries. Η σελίδα διαθέτει, επίσης, μηχανή αναζήτησης (search engine) για εύκολη αναζήτηση περιεχομένου από το χρήστη, όπως και σύστημα εγγραφής του χρήστη στη λίστα μελών και στο newsletter της σελίδας.

  Τα διαφημιστικά banners του website τα επιμελήθηκε η σχεδιαστική ομάδα της tcp.gr Project σε συννενόηση με τον κάτοχό του. Δημιουργήθηκαν και ενσωματώθηκαν ειδικά animated banners, η τοποθέτηση των οποίων έγινε σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην ιστοσελίδα.

  Τέλος, ταυτόχρονα με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, η tcp.gr Project έχει αναλάβει την καταχώρηση της ιστοσελίδας σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, την προώθησή της μέσω υπηρεσιών SEO και τη συντήρηση και τεχνική της υποστήριξη.

  Για περισσότερες πληροφορίες για το Hit Channel επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.hit-channel.com