• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
 • 211 800 33 02
 • sales@tcp.gr
Infotouch
You are here: Home \ Portfolio \ Infotouch
 • Έργο: Infotouch
 • Κατηγορία: Ιστοσελίδες Εταιρικής Παρουσίασης
 • Πελάτης: Infotouch - http://www.infotouch.gr
 • Η tcp.gr Project ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ανάπτυξη (web development) και το γραφικό σχεδιασμό (graphics design) της ιστοσελίδας με βάση τις απαιτήσεις της εταιρείας Infotouch για τη διαδικτυακή της προβολή.

  H ιστοσελίδα είναι δυναμική και διαθέτει δυνατότητες προσθήκης περιεχομένου (κείμενα, εικόνες, βίντεο) για την παρουσίαση έργων και υπηρεσιών. Η κονσόλα διαχείρισης επιτρέπει στο διαχειριστή τον απόλυτο έλεγχο των περιεχομένων της σελίδας.

  Για την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας δημιουργήθηκε και ενσωματώθηκε slideshow με φωτογραφίες και ολισθαίνοντα πλαίσια με περιγραφή.

  Ταυτόχρονα με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, η tcp.gr Project έχει αναλάβει την καταχώρηση της ιστοσελίδας σε επαγγελματικούς καταλόγους και σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Msn, Bing), καθώς και την προώθησή της στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών SEO και Google Adwords Campaign.

  Η συνεργασία της tcp.gr Project με την Infotouch δεν περιορίζεται στην κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας. Όλα τα προγράμματα InfoTouch έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την εταιρεία μας και συμπεριλαμβάνουν χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας όπως σύστημα αφής, σύστημα εναλλαγής γλώσσας σε 8 διαφορετικές γλώσσες, πρόσβαση σε Photo Galleries και πληροφορίες χωρίς απαιτούμενη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ευκρινή εικονίδια και γραφικά για εύκολη κατανόηση και πλοήγηση κ.α.

  Τα projects που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της συνεργασίας της tcp.gr Project με την P.aR είναι τα:

  InfoTouch Guide
  InfoTouch Menu
  InfoTouch Social
  InfoTouch Point
  InfoTouch Hospitality