• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
InfoTouch

InfoTouch στην κατηγορία Projects

Τι είναι το InfoTouch

Το InfoTouch είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που υλοποίησε η tcp.gr Project σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία P.aR, με τη στήριξη του δήμου Μυκόνου. Κατά την πραγματοποίηση της ιδέας αυτής, προχώρησαν σε εγκατάσταση ειδικά διαμορφωμένων μετακινούμενων stands σε πολυσύχναστους, κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης του νησιού.

Το πρόγραμμα InfoTouch, με μια τελευταίας τεχνολογίας οθόνη αφής 21,5” ιδιαίτερα μεγάλης ευκρίνειας χρωμάτων, αποτελεί το πλέον σύγχρονο λογισμικό πληροφοριών για το νησί της Μυκόνου.

Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία αφής (touch) ειδικών, αναγνωρίσιμων σε παγκόσμια κλίμακα χαρακτηριστικών εικονιδίων που παραπέμπουν στην αντίστοιχη πληροφορία. Επιλέγοντας μια από τις οκτώ (8) γλώσσες του InfoTouch (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά και τουρκικά), ο επισκέπτης αποκτά άμεση και δωρεάν πρόσβαση σε πεδία πληροφοριών, όπως:

-Γενικά χαρακτηριστικά για το νησί (παραδόσεις, έθιμα, αξιοθέατα κλπ.)
-Αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους
-Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
-Παραλίες
-Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες κλπ.
-Προϊόντα και υπηρεσίες
-Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών
-Χώρους διασκέδασης, εστιατόρια

Ο χρήστης του InfoTouch μπορεί να έχει πληροφόρηση για όλα τα παραπάνω στη γλώσσα επιλογής του, καθώς και πρόσβαση σε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο internet.

Το πρόγραμμα InfoTouch κατορθώνει να μιλήσει στον επισκέπτη μέσα από εικόνες και κείμενα του προϊόντος στη μητρική του γλώσσα, προκαλώντας συναισθήματα ενθουσιασμού, αυτοπεποίθησης και δίνοντας την αίσθηση της φροντίδας, αφού ο τουρίστας που αναχωρεί από τη Μύκονο, επιστρέφει στην πατρίδα του έχοντας γνωρίσει το ενδιαφέρον για την καλύτερη δυνατή περιήγησή του στο νησί.

InfoTouch Guide

Τα προγράμματα και οι εφαρμογές InfoTouch έχουν γνωρίσει μεγάλη απήχηση από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν και έχουν προτιμηθεί, πέρα από το δήμο της Μυκόνου, από μεγάλα κέντρα διασκέδασης και ξενοδοχεία του νησιού, όπως το Super Paradise, το Cavo Paradiso, το Queen of Mykonos, το Mykonos Ammos Hotel, το Mykonos Blu κ.α, δημιουργώντας συνεχώς καινούργιες συνεργασίες σε νησιά και επιχειρήσεις.

Projects:

Τα projects που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της συνεργασίας της tcp.gr Project με την P.aR είναι το InfoTouch Guide, το InfoTouch Menu, το InfoTouch Social, το InfoTouch Point και το InfoTouch Hospitality.Η πρώτη εφαρμογή λογισμικού οδηγού πόλης, InfoTouch Guide. Αναφέρεται σε πόλεις, νησιά και δημοτικά διαμερίσματα και αποτελεί έναν σύγχρονο και πλήρως εμπλουτισμένο τουριστικό οδηγό που παρέχει άμεσα πληροφορίες και εικόνες για την περιοχή, χωρίς να εξαρτάται από τοπικούς servers.

InfoTouch MenuΟ πρώτος ηλεκτρονικός κατάλογος επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης, InfoTouch Menu. Με φωτογραφημένα δείγματα των προτάσεων του μενού και μεταφρασμένα κείμενα σε έντεκα (11) γλώσσες, αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη της έντυπης μορφής καταλόγων παραγγελίας (menu) που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες οθόνες αφής στηριζόμενες σε stands, σε επιτραπέζιες οθόνες αφής, σε tablets κ.α.

InfoTouch SocialΗ πρώτη εφαρμογή InfoTouch Social, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει ώθηση στην κοινωνική δικτύωση των παγκοσμίου φήμης brands Cavo Paradiso και Super Paradise beach bar και αναφέρεται σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν ανάπτυξη και επικοινωνία μέσω social media, άμεσα και χωρίς κόστος.

InfoTouch PointΤο πρόγραμμα InfoTouch Point, που αναφέρεται σε εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα. Η καινοτομία του βασίζεται στην αυτόνομη λειτουργία του, δίχως εξάρτηση από τοπικούς ή διαδικτυακούς servers και προσφέρει καθοδήγηση στον επισκέπτη στη μητρική του γλώσσα πάνω στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, μέσα από ειδικούς ηλεκτρονικούς χάρτες με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό.

InfoTouch Hopsitality

Το πρόγραμμα InfoTouch Hospitality, που αναφέρεται σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε πεδία πληροφοριών και φωτογραφικό υλικό, υποστηρίζοντας περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες.