• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Γιατί να επιλέξετε εμάς
Η εταιρεία μας, μετρώντας ήδη πολλούς ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες, έχει να παραθέσει ένα πλούσιο Portfolio φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Η εμπειρία και η δημιουργικότητα των συνεργατών μας εξασφαλίζουν σελίδες με καινοτόμο σχεδιασμό και γραφικά που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην καλαισθησία και τη μοναδικότητα του κάθε project που αναλαμβάνουμε και, ταυτόχρονα, φροντίζουμε επιμελώς για τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία του.

Η tcp.gr Project έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη πολλών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους προσφέροντας υπηρεσίες προβολής και προώθησης.

Πελατοκεντρική πολιτική

Στην tcp.gr Project λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το χαρακτήρα και τους σκοπούς της επιχείρησής σας και προσαρμόζουμε τη δουλειά μας στις απαιτήσεις σας.

Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται γύρω από τις ανάγκες του πελάτη και οι κινήσεις μας αποσκοπούν σε μια γόνιμη και αποδοτική συνεργασία μαζί σας, που θα επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναζήτηση domain name από τον ίδιο το χρήστη

Μέσω του συστήματος αναζήτησης και κατοχύρωσης domain name του Datamap.gr, η tcp.gr Project προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να αναζητήσει και να κατοχυρώσει αυτόματα το domain name της επιλογής του 24 ώρες το 24ωρο.

Υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας

Η tcp.gr Project παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ειδησεογραφικές διαδικτυακές πύλες.

Επισκεφτείτε το Datamap.gr και επιλέξτε το πακέτο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ζητήσετε προσφορά.

Άμεση Υποστήριξη

Η tcp.gr Project παραμένει δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας άμεση τεχνική υποστήριξη και αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Μέγιστη ασφάλεια

Με τη χρήση του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) διασφαλίζουμε τη μετάδοση ευαίσθητων πληροφοριών σε πρωτόκολλα ανώτερου επιπέδου, μηδενίζοντας τις πιθανότητες υποκλοπής τους και προσφέροντας εγγυημένη ασφάλεια για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές και τις χρηματικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου.

Πληρωμή σε δόσεις

Η tcp.gr Project παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις διαμορφωμένες από τους ίδιους και σε τράπεζα της επιλογής τους, μέσω του Viva Payments.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ