• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Facebook Apps

Facebook Apps στην κατηγορία Applications

Facebook logo

Τι είναι τα Facebook Applications;

Τα Facebook Apps είναι μικροεφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί στη πλατφόρμα του Facebook και συμπεριλαμβάνουν τα Facebook Plugins, τις Facebook Ads, τους Online Διαγωνισμούς κ.α. Είναι ευρέως διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια και έχουν αναδειχθεί σαν σύγχρονο μέσο διαφήμισης λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει το Facebook στους χρήστες του διαδικτύου.

 

Facebook Plugins

Οι εφαρμογές αυτές συνδέουν την επιχείρηση με το κοινό της μέσω του Fan Page που διατηρεί στο Facebook. Της δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με τα μέλη της, να παρουσιάσει και να διαμοιράσει το υλικό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της και να παρατηρήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση.

Facebook Ads

Το Facebook παρουσιάζει τις διαφημίσεις του στοχευμένα, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για κάθε χρήστη. Ταυτόχρονα προσφέρει αναλυτικά στοιχεία για την αποδοτικότητα της καμπάνιας κάθε χρήστη του Facebook for Business App.

Online Διαγωνισμοί

Οι δημιουργία διαγωνισμών αυξάνει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας, καθώς συνήθως καταλήγει σε εγγραφή του χρήστη στο newsletter ή ακόμα και τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα.

Γιατί να διοργανώσω έναν online διαγωνισμό στο Facebook;

Το Facebook έχει δώσει καινούργιες διαστάσεις στη διαδικασία διεξαγωγής online διαγωνισμών. Λόγω της ευρείας χρήσης του σαν κοινωνικό δίκτυο, αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο διάδοσης του brand της επιχείρησής σας. Οι online διαγωνισμοί έχουν μεγάλη απήχηση στους χρήστες του Facebook αλλά και πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Μέσω των viral μηχανισμών του κοινωνικού δικτύου, οι χρήστες διαδίδουν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ξεπερνώντας τα όρια της δικής σας λίστας «φίλων». Οι διαγωνισμοί παροτρύνουν τους χρήστες να κάνουν like στη σελίδα της επιχείρησής σας, να δώσουν πρόσβαση στα δεδομένα τους και να μοιραστούν το περιεχόμενο της σελίδας σας με τους φίλους τους. Επίσης, σε διαγωνισμούς όπου ο χρήστης δίνει την άδεια, μπορεί να δημοσιευτεί αυτόματα στον τοίχο του μια ανάρτηση, παρουσιάζοντας το διαγωνισμό στο διαδικτυακό κοινωνικό του κύκλο.

Ταυτόχρονα, οι κληρώσεις (ειδικά αυτές που αφορούν σε περισσότερα από ένα άτομα) ενθαρρύνουν το χρήστη να προσκαλέσει στο διαγωνισμό φίλους του για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, διαδίδοντας το μήνυμά σας σε άτομα έξω από το δικό σας κύκλο και διευρύνοντας τον κύκλο και τις επαφές σας.

Στην tcp.gr Project δημιουργούμε τα Facebook Apps που θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σας και θα προωθήσουν το brand της επιχείρησής σας, χωρίς να σας περιορίζουν η απόσταση ή ο αριθμός χρηστών. Οργανώνουμε online διαγωνισμούς διαμορφωμένους ανάλογα με τις ανάγκες και τους σκοπούς σας και φροντίζουμε για τη διάδοσή τους στην κοινότητα του Facebook. Εκμεταλλευτείτε τις τάσεις και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και αποκτήστε τα μέσα για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της εποχής μας!