• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Corporate Newsletters

Corporate Newsletters στην κατηγορία Corporate Newsletters

Η υπηρεσία δημιουργίας και αποστολής newsletter αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη, με μικρό σχετικά κόστος και άκρως αποτελεσματική μέθοδο επικοινωνίας με τους πελάτες ή τους εγγεγραμμένους χρήστες της σελίδας σας. Είναι μία δημοφιλής στρατηγική marketing η οποία σας βοηθάει να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας αλλά και να προωθήσετε συγκεκριμένες ενέργειες, προσφορές ή διαφημιστικές καμπάνιες.

Στην tcp.gr Project σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες newsletter οι οποίες αφορούν τόσο στη σχεδίασή τους όσο και στην αποστολή τους σε στοχευμένο κοινό ή σε μεγάλες ομάδες παραληπτών από τη βάση δεδομένων μας. Το κάθε newsletter σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες τις επιχείρησής σας και μπορεί να αφορά ένα μόνο θέμα ή και περισσότερα ανάλογα με το είδος της ενέργειας που θέλετε να προωθήσετε.

Με γνώμονα πάντα την αύξηση της κερδοφορίας σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, τα newsletters αποτελούν αποδεδειγμένα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όποια επιχείρηση επιθυμεί να κεφαλαιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητές της.