• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Διαφημιστικά Banners

Διαφημιστικά Banners στην κατηγορία Γραφιστικές Υπηρεσίες

web-bannersΤι είναι το banner;

Το web banner ή διαφημιστικό banner είναι μια μορφή online διαφήμισης, που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση της διαφήμισης σε μια ιστοσελίδα στο internet. Αποσκοπεί στο να συνδέσει την ιστοσελίδα με αυτή του διαφημιζόμενου μέσω ενός «κλικ», αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα από τους χρήστες.

Για τη σωστή προβολή μιας επιχείρησης σε websites, internet portals, ακόμα και στο Google (display advertising), πρέπει τα banners της να προσελκύουν τη ματιά του επισκέπτη και να τον προκαλούν να τα προσέξει. Ταυτόχρονα πρέπει να χαρακτηρίζονται από καλαισθησία αλλά και σαφήνεια ως προς το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, χωρίς να κουράζουν το χρήστη.

Η εμπειρία μας στον τομέα της διαφήμισης, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα των γραφιστών μας, εξασφαλίζουν το σχεδιασμό διαφημιστικών banners που αντιπροσωπεύουν κατάλληλα την επιχείρησή σας και παρέχουν την καλύτερη ποιοτικά προβολή. Έτσι επιτυγχάνεται η ανάδειξη της επιχείρησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και η διαφήμιση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που παρέχονται με τον πιο αποδοτικό τρόπο.