• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Online Διαγωνισμοί

Online Διαγωνισμοί στην κατηγορία Internet Marketing

Facebook Business

Γιατί να διοργανώσω έναν online διαγωνισμό στο Facebook;

H δημιουργία online διαγωνισμών μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα μιας εταιρικής ιστοσελίδας, καθώς καταλήγει συχνά σε εγγραφή του χρήστη στο newsletter ή ακόμα και στη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα.

Το Facebook έχει δώσει καινούργιες διαστάσεις στη διαδικασία διεξαγωγής online διαγωνισμών. Λόγω της ευρείας χρήσης του σαν κοινωνικό δίκτυο, αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο διάδοσης του brand μιας επιχείρησης. Οι online διαγωνισμοί έχουν μεγάλη απήχηση στους χρήστες του Facebook αλλά και πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Μέσω των viral μηχανισμών του κοινωνικού δικτύοου, οι χρήστες διαδίδουν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ξεπερνώντας τα όρια της δικής σας λίστας «φίλων». Οι διαγωνισμοί παροτρύνουν τους χρήστες να κάνουν like στη σελίδα της επιχείρησής σας, να δώσουν πρόσβαση στα δεδομένα τους και να μοιραστούν το περιεχόμενο της σελίδας σας με τους φίλους τους. Επίσης, σε διαγωνισμούς όπου ο χρήστης δίνει την άδεια, μπορεί να δημοσιευτεί αυτόματα στον τοίχο του μια ανάρτηση, παρουσιάζοντας το διαγωνισμό στο διαδικτυακό κοινωνικό του κύκλο.

Ταυτόχρονα, οι κληρώσεις (ειδικά αυτές που αφορούν σε περισσότερα από ένα άτομα) ενθαρρύνουν το χρήστη να προσκαλέσει στο διαγωνισμό φίλους του για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, διαδίδοντας το μήνυμά σας σε άτομα έξω από το δικό σας κύκλο και διευρύνοντας τον κύκλο και τις επαφές σας.facebook contest

Στην tcp.gr Project οργανώνουμε online διαγωνισμούς διαμορφωμένους ανάλογα με τις ανάγκες και τους σκοπούς σας και φροντίζουμε για τη διάδοσή τους στην κοινότητα του Facebook. Εκμεταλλευτείτε τις τάσεις και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και αποκτήστε τα μέσα για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της εποχής μας!