• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
SEO

SEO στην κατηγορία Internet Marketing

Τι είναι το SEO;

Υπηρεσίες SeoΤο Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα σύνολο από ενέργειες και τεχνικές που φέρνουν την ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης των χρηστών. Όσο λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό να είναι ένα website, χρειάζεται να είναι άμεσα προσβάσιμο στους χρήστες που αναζητούν στο διαδίκτυο προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Πρέπει να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, κλπ) και να έχει κατάλληλα διαμορφωμένο περιεχόμενο, έτσι ώστε να εμφανίζεται άμεσα στις αναζητήσεις ενός υποψήφιου πελάτη.

Στην tcp.gr Project έχουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και την ικανότητα να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να εμφανίζεται όσο ψηλότερα γίνεται στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης.

Από την βασική υποδομή του website, την προσαρμογή των τίτλων και του κώδικα, μέχρι την αποτροπή εξωτερικών παραγόντων που θα εμπόδιζαν τη σωστή προβολή του, αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα σας με τις πιο αποδοτικές τεχνικές για εσάς. Επιπλέον φροντίζουμε να παρακολουθούμε μέσα από μετρήσεις και εργαλεία ανάλυσης το περιεχόμενο της σελίδας και να διαμορφώνουμε τα κείμενα έτσι ώστε να προβάλλονται οι κατάλληλες λέξεις που θα φέρουν την ιστοσελίδα ακόμα ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

SEOΕκτός από τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, εξασφαλίζουμε με τη δημιουργία εξωτερικών και εσωτερικών συνδέσμων (Link Building) την προώθηση του website σας μέσα από αξιόπιστες πηγές που θα ωφελήσουν την προβολή του.

Οι τεχνικές SEO είναι πολύ αποτελεσματικές αλλά απαιτούν την πλήρη και εν τω βάθει κατανόηση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης. Η μεθοδολογία μας, η οποία συμμορφώνεται πλήρως στην πολιτική της Google και την οποία προσαρμόζουμε συνεχώς στις απαιτήσεις της κάθε ιστοσελίδας, εξασφαλίζει την άνοδο της σελίδας σε υψηλότερες θέσεις ακόμα και στα αποτελέσματα των πιο ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών. Ταυτόχρονα παρακολουθούμε συνεχώς την αποδοτικότητα των κινήσεών μας και διαμορφώνουμε τις τεχνικές μας προς την κατεύθυνση που θα φέρει πραγματικά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.