• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Google AdWords

Google AdWords στην κατηγορία Internet Marketing

Τι είναι το Google Adwords;

google adwordsΤο Google AdWords αποτελεί τον πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης στο διαδίκτυο, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τους πελάτες σας την ώρα που ψάχνουν το συγκεκριμένο προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε. Είναι μια στοχευμένη μορφή online διαφήμισης που προβάλλει την επιχείρησή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης του υποψήφιου πελάτη. Σας δίνει ακόμη μια καθολική εικόνα για την ιστοσελίδα σας, ως προς τις σελίδες που έχουν την υψηλότερη επισκεψιμότητα, τα πιο δημοφιλή σας προϊόντα και τις υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις ώρες και τις θέσεις στις οποίες εμφανίζεται η διαφήμιση, με τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Η διαφήμιση μπορεί να έχει τη μορφή κειμένου, εικόνας, flash ή video και δεν απαιτεί χρονική δέσμευση. Η χρέωση γίνεται με βάση το πόσοι χρήστες έκαναν κλικ στη διαφήμιση (Pay Per Click) και όχι με βάση το πόσες φορές εμφανίστηκε στους χρήστες.

Η tcp.gr Project, μπορεί να διαχειρίζεται και να βελτιστοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες του Google Adwords. Με τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο χώρο της online διαφήμισης, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη διαφήμισή σας ανάλογα με τους στόχους και το μήνυμά της, με τους πιο κερδοφόρους τρόπους για εσάς. Και με τη χρήση του Google Analytics, παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία της ιστοσελίδας και την αποδοτικότητα των διαφημίσεών σας, μελετώντας στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για την απήχησή τους στο διαφημιστικό κοινό. Ελέγχουμε έτσι συνεχώς την αποδοτικότητά τους, εξασφαλίζοντας ότι η διαφημιστική εκστρατεία υλοποιεί τους στόχους της και επιφέρει κέρδος στην επιχείρηση.