• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
 • 211 800 33 02
 • sales@tcp.gr
Web Portal

Web Portal στην κατηγορία Web Design & Development

Web Portal

Τι είναι το Web Portal;

Η διαδικτυακή πύλη (web portal) είναι μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει πληροφορίες γενικού ή ειδικού περιεχομένου από ποικίλες πηγές με ομοιόμορφο τρόπο. Συνήθως, κάθε πηγή πληροφοριών καταλαμβάνει το δικό της χώρο για να παρουσιάσει πληροφορίες στη σελίδα υπό τη μορφή άρθρων και ειδήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει ποιες από αυτές θα εμφανιστούν.

Εκτός από το βασικό χαρακτηριστικό της μηχανής αναζήτησης (search engine), τα web portals προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πόρων και υπηρεσιών, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), online κοινότητες (forums), ειδήσεις, ψυχαγωγία, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με βάσεις δεδομένων και ηλεκτρονικά εμπορικά κέντρα (online shopping malls). Παρέχουν στις επιχειρήσεις τον τρόπο να ελέγχουν την πρόσβαση καθώς και διαδικασίες για πολλαπλές εφαρμογές που, υπό άλλες συνθήκες, θα αποτελούσαν εντελώς διαφορετικές οντότητες, παρουσιάζοντας έτσι μια συνεπή και σφαιρική εικόνα.

Ένα web portal απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και στοχεύει στη συνεχή προβολή και ανανέωση πληροφοριών για την επιχείρηση και τα προϊόντα της με έναν δυναμικό και διαδραστικό τρόπο.

Τι μου προσφέρει μια διαδικτυακή πύλη (web portal);

Η συνεχής ανανέωση στο περιεχόμενο της διαδικτυακής πύλης παροτρύνει το χρήστη να επισκέπτεται τακτικά ώστε να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και εξελίξεις που τον ενδιαφέρουν, μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα νέα της επιχείρησης και τις προσφορές της. Για να έχει κέρδος μια επιχείρηση από ένα portal χρειάζεται πολλούς επισκέπτες και διαφημιζόμενους που θα προβάλουν τα banners τους στις σελίδες της πύλης.

Τι χρειάζεται ένα web portal;

Κατασκευή Διαδικτυακής ΠύληςΗ tcp.gr Project φροντίζει για την ανάπτυξη ενός εύχρηστου και ευέλικτου portal που λειτουργεί με αξιοπιστία και προσελκύει τόσο χρήστες όσο και διαφημιζόμενους. Στόχος είναι η δημιουργία του κατάλληλου portal που θα αναδείξει το περιεχόμενό του, λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους, όπως:

  • η σωστή οργάνωση των θεματικών ενοτήτων,
  • η ελκυστική παρουσίαση του περιεχομένου,
  • η δυνατότητα επέκτασης και ενσωμάτωσης επιπρόσθετων λειτουργιών,
  • η εύκολη αναζήτηση και διαχείριση,
  • η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO),

Μέσα από μια γόνιμη συνεργασία μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πύλη που θα απαντά στις ανάγκες της επιχείρησης και θα επεκτείνει τις δυνατότητές της στο χώρο του marketing. Επιπλέον είμαστε δίπλα σας για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, αλλά και με ιδέες και συμβουλές για την προώθηση και τη διαφήμιση της πύλης στο διαδίκτυο.

Mobile Ready WebsiteΓιατί χρειάζομαι mobile ready website;

Οι προηγμένες συσκευές κινητών τηλεφώνων και η ευρεία χρήση συσκευών tablet προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να πλοηγηθούν στο internet όπου κι αν βρίσκονται. Το να βλέπουν όμως οι χρήστες απλά μια ιστοσελίδα σε μικρότερη οθόνη δεν είναι αρκετό και πολλές φορές ούτε λειτουργικό. Τα περιεχόμενα ενός website μπορεί να εμφανίζονται επαρκώς και ολοκληρωμένα σε μια μεγάλη οθόνη αλλά να μην είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να χωρέσουν σε μια μικρότερη.

Στην tcp.gr Project σχεδιάζουμε mobile ready websites: ιστοσελίδες βελτιστοποιημένες και διαμορφωμένες κατάλληλα, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως, τόσο σε οθόνες υπολογιστών όσο σε οθόνες tablet και κινητών τηλεφώνων (smartphones, iPhones).

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες και τις λειτουργίες της ιστοσελίδας σας και προσφέρετε στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να πλοηγηθούν σε αυτήν εξίσου εύκολα και ευχάριστα, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.