• Λεωφόρος Βουλιαγμένης Δάφνη
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop στην κατηγορία Web Design & Development

Τι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop);

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, γνωστό και ως e-shop, είναι ένας ιστότοπος που διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία παρακολούθησης και αυτόματης διαχείρισης μιας online παραγγελίας. Παρέχει τη δυνατότητα ανανέωσης τους περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να ενημερωθεί και να εμπλουτιστεί με εικόνες, τιμές, προσφορές κλπ ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται τη μεσολάβηση τεχνικού.

Τι μου προσφέρει ένα e-shop;

Ο ρόλος του e-shop είναι η αγορά-πώληση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Έτσι η επιχείρηση διαθέτει ένα επιπλέον κατάστημα που λειτουργεί όλο το 24ωρο, χωρίς κόστος, και πουλάει αυτόματα. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα χώρο διαφήμισης της επιχείρησης και παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών που έχει να προσφέρει.

e-shop

Οι καταναλωτές τείνουν πλέον να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω internet κάθε ώρα της ημέρας. Προτιμούν να ψάχνουν και να συγκρίνουν από το σπίτι, τη δουλειά, κλπ χωρίς να επισκεφτούν το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης. Το e-shop, λοιπόν, μιας επιχείρησης θα πρέπει να παρουσιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει λεπτομερώς, καθώς και τις τιμές και τις προσφορές του, με αξιοπιστία μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι αγορές, τέλος, δεν περιορίζονται στις περιοχές όπου βρίσκεται το φυσικό κατάστημα, διευρύνοντας κατ’αυτόν τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Το πακέτο του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνεται τόσο σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν εξ αρχής ένα e-shop, όσο και σε όσους θέλουν να επεκτείνουν το ήδη υπάρχον κατάστημά τους.

Στην tcp.gr Project δίνουμε μεγάλη σημασία στην κατασκευή ενός e-shop που λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα και μπορεί να εξυπηρετήσει και τον λιγότερο εξοικειωμένο χρήστη. Ένα σωστά δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ανεβάσει τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και να ξεπεράσει ακόμα και τις πωλήσεις του φυσικού καταστήματος, προωθώντας ταυτόχρονα την επιχείρηση στο internet. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει πάνω στις σχεδιαστικές και λειτουργικές επιλογές με την καλύτερη απόδοση, μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε e-shop που καθοδηγούν και εξυπηρετούν τον πελάτη όπως ένας πολύ καλός πωλητής.

Internet Security

Από την κατασκευή ενός απλού e-shop λίγων κατηγοριών, μέχρι e-shop με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και διασύνδεση σε σύστημα ERP (σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού), μπορούμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. Με το σύστημα διαχείρισης που προσφέρουμε μπορείτε να διαμορφώνετε τα προϊόντα σας και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας εύκολα ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, με την κρυπτογράφηση SSL (πρωτόκολλο Secure Socket Layer) διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας και τη μεταφορά δεδομένων μηδενίζοντας την πιθανότητα υποκλοπής τους. Τέλος, με τις υπηρεσίες συντήρησης αλλά και την άμεση υποστήριξη που παρέχουμε, είμαστε κοντά σας ανά πάσα στιγμή με λύσεις και ιδέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα σχέδια της επιχείρησής σας.

Για υπολογισμό κόστους του e-shop σας πατήστε εδώ