• Δάφνη 17237
  • 211 800 33 02
  • sales@tcp.gr
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας
You are here: Home \ Υπηρεσίες \ Web Design & Development \ Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Τι είναι η δυναμική ιστοσελίδα;

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Δυναμική ιστοσελίδα (dynamic website) ονομάζουμε την ιστοσελίδα που στηρίζεται σε μία βάση δεδομένων για την αποθήκευση του περιεχομένου της, των χρηστών της, αλλά και άλλων πληροφοριών.

Η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας απευθύνεται σε μεγάλες ή μεσαίες επιχειρήσεις, σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν μια δυναμική προβολή στο διαδίκτυο. Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας και εύκολης προσθαφαίρεσης περιεχομένου από τον ιδιοκτήτη, χωρίς τη μεσολάβηση προγραμματιστή. Είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και μπορεί να επεκταθεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop, ειδησεογραφική διαδικτυακή πύλη (web portal) κ.λ.π.

Η δυναμική ιστοσελίδα παρέχει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης υπηρεσιών και λειτουργιών που θα προωθήσουν την σελίδα στο internet όπως εξειδικευμένες υπηρεσίες Marketing, κατασκευή λειτουργικών επεκτάσεων, Flash κ.α.

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα;

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι η εικόνα της προς τα έξω. Η σύγχρονη αγορά ωθεί τους καταναλωτές-πελάτες να αναζητήσουν αυτό που τους ενδιαφέρει στο διαδίκτυο και να αποκτήσουν από κει μια πρώτη εικόνα, αν όχι να αποφασίσουν πού θα απευθυνθούν. Μια σύγχρονη και προσεγμένη σελίδα δημιουργεί θετική εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες της, προωθώντας την ταυτόχρονα στο διαδίκτυο. Είναι μια επένδυση που επεκτείνει τις δυνατότητες της επιχείρησης με πολλαπλά οφέλη και κέρδος που υπερκαλύπτει το αρχικό της κόστος.

 

Στη tcp.gr Project κατασκευάζουμε κάθε ιστοσελίδα συνδυάζοντας διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες και την προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη μιας προσεγμένης γραφιστικά σελίδας, φιλικής προς το χρήστη, με διευρυμένες λειτουργίες και δυνατότητες, χωρίς να υποβαθμίζονται η ασφάλεια και η ταχύτητα.

Κατασκευή Δυναμικών ΙστοσελίδωνΑκόμα και μετά την παράδοση της ιστοσελίδας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο του web development και παραμένουμε δίπλα σας για τη συντήρηση και τη βελτιστοποίησή της. Ταυτόχρονα είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε με την άμεση τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε, καθώς και με προτάσεις για την προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας επιπλέον μεθόδους και στρατηγικές τακτικές (Google Advertising, Social Media Marketing, E-mail Marketing κλπ).